Radiotalasni lifting

PDFŠtampaEl. pošta

RTLRadiotalasno podmlađivanje je najefikasniji nehirurški tretman za zatezanje lica i tela. Postupak je jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan.

 

Za održavanje mladalačkog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje tokom godina. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana te predstavlja tretman izbora za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea, podbratka, stomaka, butina i ruku. RF (Radio frekvencija) tretman se naročito preporučuje nakon tretmana mršavljenja, radi sprečavanja pojave opuštanja kože.

 

Ovim aparatom može se tretirati i očna regija. Sa sledećim postupcima efekat zatezanja se povećava. Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga, bez hirurške intervencije. Obavlja se preventivno od 25.godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, bore na čelu i licu, nazolabijalne bore i bore vrata. Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

 

Radiotalasni lifting se radi kod atonične kože, prevremenog starenja, fotostarenja, dehidratacije, smanjenog turgora kože, pre i posthirurških tretmana. Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće. Nazolabijalne brazde se smanjuju, a koža zateže.

 

U salonu koristimo aparat najnovije generacije sa četiri pola - Quadropolar RTL

 

 

Vaš termin ili konsultacije možete zakazati na:

 

Tel: +381 11 3553 809

Mob: +381 64 5400 676